2014. április 17., csütörtök

A titokzatos hölgy és a különc bogyós

Jön a tavasz és beindultak a kreatív energiák - olyannyira, hogy még a fotókon is változtattam kicsit. Új helyszín, új háttér, új fények... Nem csak azt szeretném megmutatni Nektek, amit alkottam, hanem szeretném átadni az ékszer hangulatát, a saját hangulataimat, amennyire csak egy fotón keresztül lehetséges. 

Azért választottam a "Titokzatos hölgyet" és a "Különc bogyóst", mert ezek most különösen közel állnak hozzám. Az első nemrég készült, két igazán különleges fülbevalóalappal, amelyeket még E-bay-ről rendeltem. A második pedig egy nagyon régi darab. Talán két és fél évvel ezelőtt készíthettem, de akkor annyira elrugaszkodottnak tűnt, hogy nem mertem megmutatni Nektek, és arra sem tudtam rávenni magam, hogy sajátként hordjam. Így bekerült az ékszeres dobozomba. Aztán csak gyűltek a tetejére a többi alkotások és szép csendben megfeledkeztem róla. 

De talán ennyi időnek kellett eltelnie, hogy a trendek változása - és persze a belső változások, saját ízlésem és stílusom alakulása - megszerettesse velem ezt a valóban különc darabot. Lehet, hogy furcsának találjátok a szentimentalizmusomat, de én minden ékszeremhez érzéseket, emlékeket, gondolatokat, mondanivalót társítok. Különben nem is lenne értelme... :)