2014. március 20., csütörtök

Megérkezett a levesem! - My deliciouse soup has arrived!

When I first saw the huge package I couldn't even believe that this is real... It was like a birthday present (actually my birthday was two weeks ago, so it's kind of accurate!) and when I opened it, I couldn't even speak, I was just standing there with my mouth open, then repeating OH-MY-GOD over and over... :) Let me show you the reason...

Mikor először megláttam a hatalmas csomagot, el sem tudtam hinni, hogy ez valóban megtörténik, olyan volt, mint egy óriási születésnapi ajándék (két hete volt a szülinapom, úgyhogy stimmel is!) Amikor kinyitottam, meg sem tudtam szólalni. Aztán csak ismételgettem, hogy "ÚRISTEN" egy darabig... :) Mindjárt meglátjátok, miért...

 Look at this beautiful package... So elegant and vintage! - Nézzétek ezt a szép csomagolást! Olyan elegáns és vintage.
 Soooo exciting... - Húúúú, de izgi! :)
 Wooow! The first thing I found in the package! Perfect for spring, beautiful color combinations! So vivid and fresh, and I love the little rose on the clasp! - Ez volt az első dolog, ami előbukkant a csomagból! Tökéletes tavaszi ékszer, imádom a színeit, olyan élénk és vibráló. A kis rózsa peding nagyon tetszik a kapocs mellett!
She is also a seed beader and she put together this astonishing soup first, but when she found out that I'm also a seed beader, she prepared another soup but decided to send me this one also. So generouse of her! I can't thank you enough, Dorota! :) - Ő is "fűző", vagyis sokszor dolgozik kásagyönggyel, így összerakott nekem egy gyönyörűséges fűzött csomagot először, aztán amikor látta, hogy hasonló a stílusunk, elkészített egy újabb levest, de az előzőt is benne hagyta a csomagban. Hihetetlenül nagylelkű és fantasztikus leves lett a végeredmény! Nem tudom eléggé meghálálni, Dorota! :)
 And the second soup... Just look at these goodies!!! - A másodjára összerakott leves. Nézzétek, mi minden finomság került bele!
Oh.. and let's not forget about the other kind of goodies in here! I mean look at all this chocolate! My heart melted faster then the candy in my mouth... (because of course I had to taste one of them right away!) These babies are sooo deliciouse! :) And look at all those great napkins! They will be perfect for a decoupage project... I'm thinking modelling clay or polymer clay and a few of these napkins, with decoupage... and tada! unique beads and cabochons! But this will be another project... - Oh, és ne feledkezzünk meg a többi finomságról sem, amit a csomagban találtam. Nézzétek mi minden ínycsiklandó ajándék lapult még a hatalmas borítékban! A csokival együtt a szívem is megolvadt... Annyira finomak! Persze rögtön meg kellett kóstolnom őket... :) És nézzétek a gyönyörű szalvétákat! Már eszembe is jutott, hogy tökéletesek lennének egy decoupage projekthez. Mondjuk egy kis modellező agyag vagy Fimo gyurma, meg ezek a szépséges szalvéták decoupage technikával ötvözve, és máris kész az egyedi gyöngy vagy kaboson! De ez még a jövő zenéje.
 Here they are again, you can see them better. Oh and they have traditional Polish patterns on them! - Itt még jobban látszanak. Ja, és tradicionális lengyel mintázatuk van!

 A magnetic notepad and magnet, plus a clever little travelling guide. I would really like to visit this beautiful country sometime! And finally, you can see her note and the envelope. Just lovely! Isn't it? - Egy mágneses notesz és hűtőmágnes, plusz egy tájékoztató füzetke Olsztyn-ról, ahonnan a partnerem származik. Nagyon szeretném meglátogatni egy nap! Végül pedig az alsó képen látható a képeslap, amit küldött a csomag mellé, és a boríték.
Sorry for the blurry pictures, I was so excited, even the camera was shaking in my hands... :) 
Please, visit her blog also! She is very talented, creates very intricate and delicate jewelleries aaand she also likes flamenco dancing! What a great hobby! Check out some of her beatiful work: - Bocsánat a néhol elmosódott képek miatt, még a kamera is remegett a kezemben az izgalomtól! :) Kérlek, látogassátok meg az ő blogját is, érdemes megnézni milyen szépségeket alkot! Mutatok néhány példát: