2013. február 20., szerda

Horgolt bogyós fülbevaló - Crocheted earrings

A mai napra egy nagyon egyszerű, horgolt bogyót választottam, és úgy gondoltam az lesz a legjobb, ha fülbevaló készül belőle. Akik már tudnak horgolni, előnyben vannak, akik pedig nem ijednek meg a fogók és szerelőpálcák látványától sem, azoknak gyerekjáték lesz az egész! :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For today I've chosen a very simple, crocheted bead and I thought that the best thing to do with it is to make a pair of earrings. Those of you who can crochet are in a bit of an advance, and for those who are already familirar with plyers and headpins this little project's going to be an easy-peasy.


Megjegyzés: ne aggódj a két horgolótű miatt, az egyiket csak arra használtam, hogy felszúrjam rá a fa golyót, amíg köré horgolok, így a szemek nem csúszkálnak el!
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Note: do not get confused about the two crochet hooks! One of them is just an aid, so I can pull my wooden bead up on it, this way I can hold on to is, so the stiches don't move.