2013. január 21., hétfő

Gyöngyleves! - Bead Suop

Idén szeretnék én is csatlakozni a Bead Soup Blog Party-hoz, ami egy nagyon ötletes kezdeményezés. A gyöngyös lányok-asszonyok számára már biztosan ismerősen cseng Lori Anderson neve, de aki még nem ismerné munkásságát, esetleg még a Bead Soup-ról (Gyöngy leves) sem hallott, az mindenképp nézzen be ide

Ez lenne az első alkalom, amikor részt veszek a BSBP-n. Az alap ötlet az, hogy a jelentkezőket párokba szedi a Gyöngy leves házigazdája (Lori), majd a párodnak elküldesz egy gyöngyös csomagot és ő ezt viszonozza. A kapott csomagból kell készítenie mindenkinek egy (vagy több) ékszert, és a lényeg, hogy valami újat alkossunk, eltérjünk a megszokottól és kilépjünk a komfort-zónánkból azzal, hogy olyan alapanyagokkal dolgozunk, amik különlegesek, furcsák, szokatlanok számunkra. És persze ami még szórakoztatóbb az egészben, hogy a párok blogjai listázva vannak a fenti linken, így megtekinthető, hogy világszerte ki mit alkotott a maga gyöngyleveséből! 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I decided that this year I would like to join the Bead Soup Blog Party which is an amazing happening in the "beading world". Many of you may heard of Lori Anderson and her work but if you - for some reason - didn't, you should definitely chech this out!

This would be the first time for me in BSBP. The main idea is that after sign up you get a partner (randomly) which whom you switch a stash of beads. After that you have to create something using those beads. The essence of it is that you have to think outside the box, get out of your comfort zone and create something new. And of course the blog hop is so much fun! Seeing what beaders created around the world from their own bead soup. 

For further details, please visit the link above.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!