2012. május 9., szerda

Egy kis hímzett, egy kis horgolt és csipetnyi bőr...

Hú, de sok bepótolni valóm lenne, de alig van időm a fotózgatásra és minden alkalommal elszomorít az itthoni fényviszony... Reggel van kb fél órám, amíg besüt a nap az ablakon, és kész! Nem adják vissza a képek az igazi színeket, a szép csillogást.. Próbálkozom egy "fotósarok" kialakításával, megvannak a lámpáim, az eszközök, csak hely nincs már a pici lakásban mindenre... Na de, lássuk, mit hoztam ma! Mindenféle vegyeset, csak tessék, tessék! :) 

Miniatűr, két soros kis Capricho (minta Unicornio) Szerettem volna valami egyszerű, nyári szépséget lilával, kristállyal, fehérrel, meg ami jön :) Csiszoltakkal készítettem, elég nagyra sikerült, mert kapocs nélküli és szeretem, ha bő, lötyögős kicsit :) 

Ez volt a legelső horgolt karkötőm! Amikor kész lett, nagyon örültem neki, de hát látszott, hogy még kicsit csálé meg itt-ott hibás... Nem hagyott nyugodni és egyik nap lebontottam és újrahorgoltam :) A medál (és persze a karkötő is) saját minta, nagyon büszke vagyok rájuk :) Főleg azért, mert piszok nehéz volt a hímzést rávarrni a fém alapra! :)

 Ezt a horgolt karit nagynénémnek szánom, remélem, tetszeni fog neki! :)
 Ez az egyik kedvenc horgolt mintám! Hálás köszönet érte Julinak!
És végül egy egyszerű kis nyári karkötő, amit csak úgy lekap az ember a polcról, mielőtt elrohan otthonról. Gyakorlatilag bármihez megy. Megmaradt egy darab szép, fehér fonott bőröm és gondoltam, lesz belőle egy kari, minthogy kárba menjen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!