2011. november 7., hétfő

Swari kocka, Capricio karkötő és egy bogyós történet :)

A facebook oldalamra már feltöltöttem a képeket, de aztán jött a hétvége és olyan váratlanul ért, hogy el is rohantunk rögtön itthonról :) Így hát megkésve, de ide is feltöltöm az újdonságokat!

Nagy lépés számomra, hogy elkészült az első Swarovski kockám... Mit ne mondjak, ezzel szenvedtem eleget... :) Nem volt mintám, csak egyszer láttam egy gyöngyös társamnál és ő magyarázta nagyjából, hogy majd hogyan csináljam, de élesben már egyedül voltam... A befoglalással mindig úgy vagyok, hogy az első kettő feltétlenül eltérő, a harmadik és az utánalévők már szép egyenesek, szabályosak, de az első 1-2 befoglalás mindig sántít, amíg bele nem jövök... Így hát bontottam, aztán újrakezdtem.. Végül ez lett belőle:

A Capricho karkötőt már rég kiszemeltem magamnak (mintáért köszönet Unicornio-nak), így most végre neki is álltam. Ez is első próbálkozás, de mielőtt nekikezdtem, nem néztem utána, hogy lesz-e elég alapanyagom... Így kénytelen voltam kisebbre venni a mintát az eredetinél, ezért nem hajlik be olyan szép, ívesen. Tehát most eltökéltem, hogy legközelebb csiszoltból készítem el és olyan szép vastag lesz, mint az eredeti minta. Íme:És végül, de nem utolsó sorban egy egyszerű kis Leila bogyós swary karkötő (bogyó mintáért köszönet a Kreatív vagyok-nak). Volt néhány bichonom elfekvőben, nem tudtam, mi legyen belőlük. Egy fentihez hasonló karkötőhöz nem lett volna elég, máshoz meg nem volt kedvem, így bogyós kari lett a vége :) Nem bántam meg, ez tuti az ékszeres dobozomban marad! :) (De! természetesen szívesen fűzök másikat, más színekkel, kívánság szerint :) )

2 megjegyzés:

  1. Gyöngyörű a swari kockád! Gratulálok! Ezzel a mintával én is szemezek már régóta, de még nem mertem belevágni. Bátor próbálkozás volt, megérdemled az elismerést! :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy! :) Jó pár hónapig kerülgettem én is a dolgot, mire belefogtam.. Kicsit még suta, de majd még próbálkozom! :)

    VálaszTörlés

Mondd el a véleményed te is!