2011. november 14., hétfő

Elkapott a türkiz láz engem is...

Annyi csodás türkiz ékszert láttam az utóbbi időben (akár utcán, ahogy viselték őket, akár más blogokon, újságokban, magazinokban), hogy nekem is kellett egy! :) De mire elkészült, rájöttem, hogy valahogy nem az én stílusom a hosszú lánc, márpedig ez a bogyós dizájn hosszú fazont kívánt... :) Úgyhogy az ékszer most szabad préda! :)

Itt még csak darabjaiban... Naponta egy-két bogyó készült el, majd egy újabb... Aztán találtam egy láncot is hozzá, amit szét kellett bontanom, hogy elosszam egyenlően és bogyókat rakhassak közé. Majd magammal ráncigáltam hétvégén is, vidékre a kis drágát :) Ott kapta meg végső formáját.


Hátul nincs kapocs, mivel én jobban kedvelem a "belebújós" láncokat, ha már ilyen hosszú, de természetesen bármilyen kapoccsal bővíthető az ékszer. Minden porcikája aprólékos munkával és szeretettel készült :)

Ezt a kis apróságot pedig ajándékba kapja minden kedves megrendelő! Nem számít, mekkora értékben rendelsz, ha december végéig megtetszik bármi itt a blogon, vagy a facebook oldalamon, akkor írj bátran e-mailt vagy privát facebook üzenetet és a rendelésed mellé csomagolom ezt az apró kis rózsakvarc fülbevalót is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!