2011. szeptember 26., hétfő

Swarovski múzeumban jártam!

A hétvégén a bécsi Swarovski múzeumban jártunk. Annyi szép csodát láttam, hogy muszáj párat megmutatnom :) Voltak ékszerek, szobrok - az egészen apróktól a nagyobb formákig -, de láttunk gyönyörű csillárt, rengeteg kiegészítőt és fantasztikus köveket! :) Ez utóbbiakból be is szereztem egy dobozzal, de arról később, előbb lássuk a csillogást! :)

A gyönyörű kristály hattyú... Ez alap! :)

Mesés virágok! Élőben még szebben csillogtak... De minden üvegburába volt zárba, ami visszaverte a vakut, anélkül meg semmi nem lenne látható :(

Az oroszlán király és egyéb Disney figurák :)

Meseszép állatfigurák.


Csendélet kristályokkal... Sajnos jól meg kell nézni a képet, hogy lássuk a lényeget. Katt rá a nagyobb képért!


És a lélegzetelállító csillár! Istenem, milyen szépen ragyogott! :)


Elegáns, szépséges poharak, amelyeknek a szárában apró kristályok vannak! Tökéletes lenne esküvőre...És végezetül az egyik kedvenc szettem (bár rengeteg volt és bármelyiket könnyű szívvel elfogadtam volna... :D Ez mégis valahogy különleges...)


Ez csak a jéghegy csúcsa... Készült több, mint négyszáz kép :) Most viszont megmutatom, milyen kincsekkel tértem haza! :)

Swarovski Treasure Box!!!! Tele csodálatos kövekkel, amik mind befoglalásra várnak! :D Alig bírom magam visszafogni, legszívesebben azonnal neki is kezdenék! :D Imádom őket! Igazi kis kincses doboz, ráadásul a hazai árakhoz képest nagyon jó vásár volt! :)

Ééééés, természetesen már meg is vettem a delicákat és kásákat a befoglaláshoz még a hazafelé vezető úton, Győrben! :D Ilyen a szenvedélybetegség, hölgyeim... :)
Amint elkészül egy-egy darab, feltöltöm majd természetesen! :) Addig is minden jót mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!