2011. szeptember 30., péntek

Ideje volt egy kicsit drótozni...

Az utóbbi időben annyit fűztem, hogy a drótozást teljesen el is hanyagoltam.. Először csak magamnak szerettem volna egy jó kis karkötőt a hétvégére, aztán találtam egy csomó csiszoltat, ásványt az egyik dobozomban és beindult a fantáziám :) Ezek lettek a végeredmények :) (én balga a láncokat is kézzel fűztem, szerelőkarikákból, egyenként..... Mire kész lett, nem éreztem az ujjaimat... :D)


Annyira szépek ezek az Ónix kövek... egyik kedvenc ásványom! Imádom a mintáját! Bár a másik szettet szántam magamnak, amit lejjebb láttok, erős a gyanúm, hogy ez is az én ékszeres dobozomban fogja végezni.... :D (ami már annyira tele van, hogy semmi nem fér bele... :S )


És íme, amit magamnak szántam. A karkötő és a füli is az én ízlésemre van szabva, szeretem a fekete-ezüst kombinációt. De mégis az Ónixhoz húz a szívem... :D Na, majd az öltözékem eldönti, melyik lesz a nyerő :) Most a hétvégére elutazunk, de természetesen a gyöngyös csomagocskám nálam lesz... anélkül sehova! :) Hamarosan jövök az újabb ékszerekkel! Addig is nézzétek meg a facebook oldalam, ott még több képet láthattok az elkészült ékszerekről, és persze szép napokat mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!