2011. szeptember 28., szerda

Első swarovski szett a Treasure box-ból!

Elkészült az első szett a kis kincsesládámból, amit Bécsben vettem! :) (bővebben a bécsi Swarovski múzeumos élményekről, képekkel ITT) Először csak az ovális Swarovski köveket foglaltam be szépen, egyenként, aztán felosztottam őket: három került a karkötőbe, egy medál lett, kettő pedig fülbevaló.

Valami formabontót akartam. El akartam térni a szép, szabályos mintáktól, nem is igazán találtam olyat, ami tetszene és illene is ezekhez a kövekhez, igazából nem is nagyon kerestem. Elhatároztam, hogy ezentúl amikor csak lehet, saját mintával dolgozom. Így született meg először a karkötő.Először csak összekötöttem őket ezüst csiszoltakkal és black diamond fánkokkal, aztán vérszemet kaptam :D és csak fűztem, fűztem.... teljesen el akartam térni a hétköznapi formáktól, így született meg ez a kis nonfiguratív ékszer.


Miután ez megvolt, a medál és a két fülbevaló is ugyanezen elv alapján készült el :) Teljesen véletlenszerűen fűztem fel a gyöngyöket. Bevallom, nekem nagyon tetszik a végeredmény :) Bár szeretem az egzakt formákat, mégis, néha jó kitörni és alkotni valami "mást", valami eltérőt.
Íme tehát a medál:

És végül a teljes szett:

A szett darabjai külön-külön is elérhetőek :) A fülbevalóról önmagában készült kép sajnos nem sikerült olyan jól :( De remélem, azért valamennyire látszik ezeken a képeken is. Ezek is követik a karkötő és a medál formavilágát, ám a jobb és bal fülbevaló teljesen egyforma. Valahogy ezt sosem tudtam elképzelni, hogy a két fülbevaló különböző legyen... Ez valahogy... természetellenes :) De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!