2011. szeptember 29., csütörtök

Apróságok a Treasure Box-ból... :)

Ismét készült egy medál, egy pár fülbevaló és szintén egy medál a mai nap során - az első kettő a Treasure Box-os Swarovskikból :) Íme a képek (bocsánat, megint lámpánál fotóztam :S )


Kezdjük a fülivel: ajándékba készült egy kedves hölgynek, aki nemrég egy tál fügét küldött nekünk :) Remélem, tetszeni fog neki :) Az ezüsttel és kristállyal nem lehet olyan nagyot tévedni... talán.

Ő is a kis kincses dobozomból került ki. Rengeteget szenvedtem, mire befoglaltam a piciket (pedig ezek a 8mm-esek... Mi lesz itt még a 6 mm-esekkel...! :D ) De azt hiszem, megérte! :) Gondoltam rá, hogy körbe fűzök még néhány 4mm-es swari bicont, de aztán inkább így hagytam :) Néha a kevesebb több... :)


Ismét rám tört az absztrakt mánia :D De mivel már fáradt voltam nagyobb projektbe belefogni, így csak ezen a csöpp kis medálon éltem ki magam... :D Érdekes formája van, imádom fűzni ezt a fajta gyöngyöt, cseh gyöngyös boltban vettem, nagyon olcsó, a biconhoz hasonlít a formája. Nem tudom, hogy van-e külön neve, minden esetre nagyon mutatós és nagyon jól illeszkednek egymásba. Háromszögöltéssel készült a medál és ezt a fajta gyöngyöt valahogy mindig így fűzöm :) Vagy RAW technikával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el a véleményed te is!